250 professionals bij Aan de Slag jaarcongres

Het jaarcongres van Aan de Slag, Platform voor Arbeidsmobiliteit, is helemaal uitverkocht. Al eerder moesten we uitwijken naar een grotere locatie, de Nicolaïkerk in Utrecht. Daar ontmoeten op 21 april maar liefst 250 arbeidsmarktprofessionals elkaar in de grootste netwerkbijeenkomst voor loopbaanadviseurs, coaches en re-integratiebegeleiders van Nederland.

Kijk hier voor programma, tijden en locatie. Het programma begint stipt om 10:30 uur. De koffie staat al klaar vanaf 9:30 uur.

Hans van der Spek van Berenschot geeft aan in welke sectoren en naar welke functies er nu en straks vraag is naar personeel. Jo Weerts geeft een minicollege over de ingrijpende wetswijzigingen rond ontslag en participatie. Petra van de Goorbergh (OVAL) en Arthur Hol verhalen over wat professionals kunnen doen met de nieuwe transitievergoedingen en inzetbaarheidsinvesteringen. Drie deskundigen van Compagnon laten zien hoe je social media effectief kunt inzetten bij recruitment en sollicitaties. Esther Leibbrand sluit de dag af met 7 gouden tips voor succesvolle begeleiding naar werk.

Tussendoor wordt er gezellig geluncht aan lange tafels onder het motto ‘Smeer je eigen boterham’. Voor alle deelnemers zijn de presentaties vanaf eind deze week te downloaden via deze website als white paper. Ook leden van ons platform die dit jaar niet konden komen naar het jaarcongres kunnen zo inzicht krijgen in de congresonderwerpen. Tip voor volgend jaar: wees op tijd met je aanmelding!

Reacties

Plaats een reactie