Succesvolle tweede editie Jaarcongres ADS

Jaarcongres Aan de Slag was weer een geslaagd evenement! Ondanks treinvertragingen en wegomleggingen hebben we ervoor gezorgd dat alle deelnemers meteen na binnenkomst naar de workshops van zijn of haar keuze kon gaan. Deelnemers konden zelf kiezen welke workshops ze wilden volgen, zo had iedereen voor aanvang van het congres zijn eigen passende programma samengesteld!

Ochtendprogramma en netwerklunch
In de ochtend waren er workshops voor de zelfstandige arbeidsmarktprofessional door Monique Klompé en Mark Veldhuizen over werk als medicijn en de afschaffing van de VAR. De arbeidsmarktprofessionals in organisaties konden terecht bij workshops over het vinden van geschikt personeel en kansen op de arbeidsmarkt door Ashraf Reintjes en Hans Boer. In de middag was er een heerlijke biologische doe-het-zelf lunch, waarbij deelnemers de kans kregen om in kleinere groepen met de presentatoren in gesprek te gaan en vragen te stellen.

Interactieve workshops
In de derde en vierde workshopronde waren er wederom verschillende thema’s: ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, preferred suppliers, interne en externe mobiliteit en hoe grip te krijgen op zieke werknemers. Wij vonden het mooi om te zien dat de workshops erg interactief waren, waardoor deelnemers echt de kans kregen om de onderwerpen van verschillende kanten te belichten en bevragen.

Wij willen alle sprekers én deelnemers van harte bedanken voor het bijdragen aan een succesvol Jaarcongres Aan de Slag!

Was jij erbij dit jaar? Vul dan onze enquête in waarover je via e-mail bericht hebt gekregen. Zo help je ons om de volgende editie verder te perfectioneren!

 

Reacties

Plaats een reactie