Arbeidsmobiliteit neemt toe

Het aantal vacatures stijgt, het aantal werklozen neemt af en de economie trekt aan. Goed nieuws, ook voor de arbeidsmobiliteitsprofessional. Zo neemt de aandacht voor interne én externe mobiliteit toe. Ook werkenden kijken weer meer om zich heen.

Nieuwe klanten voor loopbaanprofessionals
Bij een krappere arbeidsmarkt stijgt de zelfverzekerdheid van werknemers. Immers: er is meer vraag naar goed personeel. Dat betekent dat ook loopbaanprofessionals het drukker gaan krijgen, bovendien verandert de samenstelling van cliënten.

Geen subsidie maar ambitie
Niet alleen werklozen en arbeidsgehandicapten zullen gebruikmaken van je diensten, maar ook de werkende ambitieuze professionals zullen mobieler worden op de arbeidsmarkt. Zo zal de hulpvraag van je klanten verschuiven naar de vraag naar mogelijkheden en groei.

Reacties

Plaats een reactie